PRESENTASJON AV BOKEN KLOVN!

DSC_0617

Foto: Synne Lea

Sammen med illustratøren Eldbjørg Ribe har Elisabeth Helland Larsen gitt ut boken Klovn! på Cappelen Damm i 2014. Boken er ment som en verktøykasse for alle som vil lære seg å klovne.

Sammen med musiker og dukkespiller Paal Viken Bakke tar klovnen Bare Babette publikum med på en klovnereise med utgangspunkt i boken. I løpet av forestillingen kan små og store får være med å sjonglere, gå på line, blåse på en fjær eller bare sitte helt stille om de vil.

«Om du er gutt eller jente, liten eller stor, enebarn eller bestemor, kan du klovne. Det eneste du trenger er deg selv. For DU er en unik og fantastisk skattekiste. Inni deg finnes det fantasi, musikk, historier, undring, latter og tårer. Og kroppen din kan gjøre så uendelig mye rart!”

Klovn3-983x1024

Illustrasjon: Eldbjørg Ribe

“Det finnes ikke én oppskrift på hvordan er klovn bør være. Siden vi alle er forskjellige, er det tusenvis av måter å klovne på. Noen klovner er tullete, andre er triste. Noen bråker og roper høyt, andre sier bare pip og titter forsiktig frem fra en krok. Det er nesten ingen grenser for hvor underlig eller normal en klovn kan være.»

Arrangementet varer i 40 min og passer fra 4 år og oppover. Klovnestuntet kan skreddersyes til ulike klassetrinn i barneskolen, bibliotek eller festivaler. Vi tar med videoprosjektør, lerret, trådløs forsterker og trenger ikke mørklegging av lokalet.

 

Klovn_Dummy_web

Del i sosiale medier:

Comments are closed.